zondag 10 maart 2013

AZ pakt punt tegen ADO met degradatievoetbal

One touch voetbal wordt vechtvoetbal bij AZ
AZ kreeg als verrassende nummer 15 ADO op bezoek. Terwijl de Alkmaarders een slechte reeks lieten zien, waren de Hagenezen al vier duels ongeslagen. De ploeg van Maurice Steijn moest starten zonder de geblesseerde keeper Coutinho. Hij werd vervangen door Martijn de Zwart . Het was angstig en krampachtig van de kant van de Alkmaarders.

Na de snelle goal (elfde minuut) van de man in vorm Mike van Duinen, kon op individuele klasse ADO in toom gehouden worden. Mooi voetbal werd ingeruild voor degradatie voetbal, iets wat coach Verbeek nu ook wil zien in deze fase van de competitie. De toeschouwers kregen geen mooi voetbal, wel een puntje en een doelpunt van Viktor Elm.
Beerens was op dreef op de vleugel, maar scoort zelden. ook zijn ploeggenoten konden de trekker niet overhalen. Vooral Berghuis toonde zich niet koelbloedig door 3 kansen onbenut te laten, waarvan de lastigste in de dying seconds van de wedstrijd. Verbeek greep naar zijn wapperende haen, maar was achteraf niet ontevreden en repte over een " net niet" wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten