zondag 17 maart 2013

Feyenoord blijft in spoor koplopers

Graziano Pellè deed het weer. Met behulp van een treffer van de Italiaan won Feyenoord thuis van FC Utrecht: 2-1.

De Kuip is een bolwerk waar veel ploegen onderuit gaan - Feyenoord verloor er voor het laatst op 5 november 2011 (0-1 van NEC). Ook FC Utrecht onderging het lot van een nederlaag. Vanaf het begin zetten de Rotterdammers de ploeg uit de Domstad aonder druk. In de twaalfde minuut kon Mark van der Maarel Pellè nog van scoren houden, maar de Italiaan maakte nog voor rust zijn 21ste competitietreffer.

Na een pass van Ruben Schaken werd Dave Bulthuis te kijk gezet en schoot Pellè binnen in de korte hoek. Na rust ging Feyenoord door op de ingezette koers, maar kon na een uur weer terug naar start na een plotse treffer van Cedric van der Gun (fout van Stefan de Vrij). FC Utrecht kon nieg lang van de 1-1 profiteren. Na weer een assist van Schaken,schoot nu  Daryl Janmaat in de lange hoek. Feyenoord bleef de gevaarlijkere ploeg, maar de stand bleef ongewijzigd. Feyenoord zal
Pellè missen, vanwege een schorsing door een gele kaart. Na de vierde overwinning op rij blijft zijn ploeg gelijk staan met PSV op 1 punt van koploper Ajax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten